Ooglaseren / Refractiechirurgie

Uw ogen laten laseren?

Voordat je de keuze maakt om een medische ingreep uit te laten voeren is goede voorlichting en vooronderzoek door optometristen belangrijk.

Het laseren van de ogen

Een ooglaserbehandeling is geschikt voor mensen tussen de 20 en 50 jaar. Hiervoor zijn 3 methodes: LASIK, LASEK en TransPRK. Wij leggen je tijdens de Fullscan graag het verschil uit.

De procedure

De Fullscan is een uitgebreid onderzoek naar de beste behandelmethode voor uw ogen. Bij Eyescan in Utrecht wordt de laatste controle én de behandeling uitgevoerd. Vervolgens komt u bij ons terug voor de nazorg. Jaarlijks dienen de ogen gecontroleerd te worden.

Is het wel veilig?

Onderzoeksresultaten op lange termijn hebben laten zien dat onderstaande ooglaser technieken veilig zijn. 

De rol van uw optometrist
De optometrist van Oogzorgcentrum Zwolle voert zorgvuldig het voortraject uit en vangt u na de behandeling weer op voor de nazorg. De optometrist van Oogzorgcentrum Zwolle blijft voor u het aanspreekpunt, zodat u goed voorbereid het traject in gaat.

Eyescan, hand in hand met uw oogzorgcentrum 

Eyescan is een ooglaserkliniek in Utrecht waar u de sterkte van uw ogen veilig kunt laten corrigeren zodat u minder tot niet bril of lens afhankelijk wordt.

Begeleiding dicht bij huis

Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te begeleiden naar de behandeling. 
Twee bezoeken bij Eyescan in Utrecht zijn vaak al voldoende om de behandeling uit te voeren, daarna komt u voor de nacontroles terug bij Oogzorgcentrum Zwolle, efficient en betrouwbaar.

Oogzorgcentrum Zwolle is gekwalificeerd om alle vooronderzoeken en nazorg te bieden voor refractiechirurgie.Het plaatsen van een voorzetlens

Wanneer uit onderzoek is gebleken dat uw ogen niet geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling, zijn er nog mogelijkheden tot het plaatsen van een voorzetlens. 

Een voorzetlens, ook wel implantaat genoemd, wordt in het oog geplaatst door een oogarts van Eyescan. De Visian-ICL lens is de meest uitgebreide voorzetlens en biedt de meeste voordelen. Deze onzichtbare lens biedt u optimaal zicht en beschermt de ogen tegen UV licht. 

Welke onderzoeken zijn er nodig?

  • Fullscan € 240,- 
  • Nazorg € 180,- dit bevat 5x controle na de behandeling
  • Vindt hier de meest actuele prijzen van laserbehandelingen bij Eyescan Utrecht.

Nieuwsgierig naar uw mogelijken?

Maak een afspraak voor een Fullscan in onze online agenda