Vacatures optometrist & orthoptist

donderdag 10 november 2022

Klaar voor een unieke kans bij Oogzorgcentrum Zwolle?

Wij vragen een kwaliteitsgeregistreerde optometrist en/of orthoptist met een brede interesse aangezien er actief gescreend en samengewerkt wordt met andere (para-) medici. Werkdagen en uren gaan in overleg. 


Vacatures optometrist en/of orthoptist

Oogzorgcentrum Zwolle heeft haar plek, als verbindende schakel tussen cliënt, huisarts, oogarts en overige paramedici, reeds gevonden. Door een uitstekende samenwerking met huisartsen en medisch specialisten kunnen we jou de werkomgeving bieden waar je kan excelleren in je vak.

Kenmerken van OZCZ zijn:

  • zelfstandig én onafhankelijke organisatie;
  • innovatief in oogzorg;
  • ruimte voor ontwikkeling;
  • hoogwaardige apparatuur;
  • deskundige collegae (optometrist, orthoptist, opticien, lensspecialist);
  • aandacht en tijd voor de cliënt;
  • samenwerking met artsen, paramedici en optiekbedrijven.
  • oplossingsgericht denken
  • zelfstandig werkend binnen een enthousiast team

Ben jij een optometrist en/of orthoptist?

Dan bieden wij je een unieke kans bij Oogzorgcentrum Zwolle.

Onze eerstelijns oogzorg wordt op hoog niveau uitgevoerd en we werken met hoogwaardige apparatuur, waaronder een 3D-OCT, de FDT  en een IDRA. Het oogzorgcentrum heeft goede contacten met de huisartsen, met Oogheelkunde Isala en andere paramedici in de regio, tevens werken we samen met Eyescan op het gebied van refractie chirurgie.

Functie eisen

Wij vragen een kwaliteitsgeregistreerde optometrist en/of orthoptist met een brede interesse aangezien er actief gescreend en samengewerkt wordt met andere (para-) medici.

Je kunt zowel zelfstandig als in een teamverband werken en hebt een cliëntgerichte instelling. Het is van belang dat je je inzet voor nieuwe ontwikkelingen en je vakkennis bijhoudt. Je bent communicatief vaardig voor zowel informatie overdracht naar cliënten als zorgverleners.  Je straalt kennis en vertrouwen uit en bent representatief.

Interesse

Herken je je in deze vacature en heb je interesse?

Reageer dan zo spoedig mogelijk en stuur je sollicitatie t.a.v.  Linda Rijpma op linda.rijpma@oogwereld.nl of neem telefonisch contact op via 038 - 4215 817.